Main Content

Hokej: Do Trenčína sa vrátil Rusnák, P. Kalus už Dukle nepomôže

štvrtok, 26. september 2013 22:05 | Autor: TASR

Trenčín 26. septembra (TASR) - Slovenský hokejový útočník Ondrej Rusnák sa po neúspešnej skúške v českých Vítkoviciach vracia do Dukly Trenčín, informuje klubový web.

"Po skúške vo Vítkoviciach som v ďalších týždňoch nemal nič konkrétne a nakoľko bol o moje služby záujem zo strany vedenia Dukly i trénera, rozhodol som sa, že opäť spojím svoju budúcnosť s trenčianskym hokejom," povedal Ondrej Rusnák. Ten odohral pod hradom Matúša Čáka 34 stretnutí v minulej sezóne a pripísal si 11 kanadských bodov. "Do mužstva bol zaradený Ondrej Rusnák, ktorého dobre poznáme z minulej sezóny a som presvedčený, že si svoju úlohu v tíme zastane," dodal k príchodu 24-ročného centra tréner Trenčanov Róbert Kaláber.

Dukla už ďalej nemôže počítať so službami českého útočníka so skúsenosťami z NHL Petra Kalusa, ktorý sa po zranení v závere prípravy stále nezotavil z otrasu mozgu. S klubom sa dohodol na ukončení spolupráce za účelom doliečenia sa.

V tíme "žltočervených" naďalej pôsobia aj štyria hokejoví majstri sveta, ktorí sa predstavia v drese Dukly aj v najbližšom extraligovom stretnutí v piatok v Poprade. Miesto v bránke opäť zastane Ján Lašák.

ky mp