Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.9.)

piatok, 27. september 2013 10:50 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (27.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

FC CHELSEA: Marco van Ginkel si poranil koleno a do konca tejto sezóny už pravdepodobne nezasiahne do hry. Holanďan si v šestnásťfinále Ligového pohára proti Swindonu nešťastne pretrhol prekrížený väz kolena, čo potvrdila aj magnetická rezonancia.

FC CHELSEA: K záujemcom o služby záložníka Juana Matu z anglickej Chelsea  sa pridala španielska Valencia.
 
ARSENAL a MANCHESTER CITY: O francúzskeho obrancu Adil Ramiho z Valencie sa zaujímajú anglické kluby Arsenal Londýn a Manchester City.
 
LIVERPOOL: Výkonný riaditeľ Ian Ayre sa netají názorom, že Luis Suárez svojimi excesmi poškodil povesť klubu. Ian Ayre mal na mysli rasistické poznámky na adresu Patricea Evru a uhryznutie Branislava Ivanoviča „Každý incident podobného druhu kazí našu značku," povedal Ayre, ale hneď aj dodal, že Suárez veľmi pozitívne pracuje na svojom charaktere.
 
STOKE CITY: Gólman Jack Butland bol klubom poslaný na 3- mesačné hosťovanie do druholigového FC Barnsley
 
SUNDERLAND: Podľa anglických médií by sa novým trénerom „mačiek“ mal stať  Uruguajčan Gustavo Poyet, ktorý v minulosti viedol Tottenham i Chelsea.
 
SOUTHAMPTONREADING: Kluby sa dohodli na hosťovaní útočníka Billy Sharpa. Ten si minimálne na 3 mesiace bude obliekať dres Readingu.
 
PREMIER LEAGUE: Najstarší futbalový rozhodca na Britských ostrovoch Harry Hardy (86 rokov) bude v Buckinghamskom paláci ocenený za svoju vernú službu rozhodcovskému remeslu.