Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.9.)

sobota, 28. september 2013 10:49 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENALArséne Wenger je po odchode Alexa Fergusona najdlhšie slúžiacim trénerom v jednom klube Premier League. V Arsenale pôsobí už 17 rokov a s majiteľom klubu Stanom Kreonkem sú údajne veľký priatelia. Tento fakt  naznačuje, že Arséne by mohol v Londýne zostať aj po tejto sezóne, kedy mu končí platný kontrakt.

MANCHESTER CITY: Útočník Sergio Agüero nezasiahne do hry v zápase na ihrisku Aston Villy. Argentínsky futbalista si privodil ľahšie zranenie v minulotýždňovom mestskom derby s Manchestrom United a tréner Manuel Pellegrini sa rozhodol šetriť ho pred duelom Ligy majstrov s Bayernom Mníchov.

MANCHESTER UNITED:Robin van Persie sa zotavil zo zranenia slabín a môže nastúpiť v dnešnom ligovom zápase proti West Bromwichu Albion. 

MANCHESTER UNITED: Červení diabli z Manchestru sa v zimnom prestupovom období pokúsia získať  obrancu Fabia Coentraa z Realu Madrid.

MANCHESTER UNITED: Klub z Manchestru upriamil svoju pozornosť na španielsku Primera Division. Ďalším hráčom v hľadáčiku slávneho klubu je Ander Herrera z Athletica Bilbao.  

CHELSEA: Juan Mata by mal v zime opustiť londýnsku Chelsea a vrátiť sa do Valencie. Aby si však mladý Španiel mohol opätovne obliecť dres „Bianconegros“ musia vo Valencii zohnať 25 miliónov eur, čo je pre zadĺžený klub veľká porcia. Preto sa vedenie tímu už teraz obracia na miestnych sponzorov so žiadosťou o pomoc.

FULHAM: Dlhšiu pauzu si bude musieť dopriať brankár Maarten Stekelenburg. Rodák z holandského Haarlemu sa musí podrobiť operácii ramena.

STOKE CITY: Atletický klub z Madridu sa zaujíma o brankára Stoke City Asmira Begoviča.