Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.9.)

sobota, 28. september 2013 10:55 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID a REAL MADRID:  Hráči Atlética môžu svojím ďalším víťazstvom prekonať klubový rekord v počte víťazstiev v rade. Budú to mať, ale viac ako ťažké. Aby prekonali tento rekord budú musieť dnes poraziť svojho odvekého mestského rivala Real na jeho štadióne Santiaga Bernabéua.

REAL MADRID: Červení diabli z Manchestru sa v zimnom prestupovom období pokúsia získať  obrancu Fabia Coentraa z Realu Madrid.

ATLÉTICO MADRID: Atletický klub z Madridu sa zaujíma o brankára Stoke City Asmira Begoviča.

VALENCIA: Juan Mata by mal v zime opustiť londýnsku Chelsea a vrátiť sa do Valencie. Aby si však mladý Španiel mohol opätovne obliecť dres „Bianconegros“ musia vo Valencii zohnať 25 miliónov eur, čo je pre zadĺžený klub veľká porcia. Preto sa vedenie tímu už teraz obracia na miestnych sponzorov so žiadosťou o pomoc.

GETAFE: Rumunský reprezentant Ciprian Marica sa dohodol na podmienkach zmluvy s Getafe. 28-ročný útočník prichádza do Primera División zo Schalke 04.

ATHLETIC BILBAO: Manchester United upriamil svoju pozornosť na španielsku Primera Division. Ďalším hráčom v hľadáčiku slávneho klubu je Ander Herrera z Athletica Bilbao.