Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.9.)

nedeľa, 29. september 2013 11:06 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (29.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Ryan Giggs patrí napriek blížiacej sa štyridsiatke k oporám United. "Štyridsiatka je zjavne nová tridsiatka, takže sa na ten štvrtý krížik teším. Viem, že v živote podaktorých ľudí je to skľučujúca zmena. Ja si však myslím, že ju treba prijať, príliš sa tým nezaoberať a zachovávať si vnútornú pohodu“, povedala hrajúca legenda Manchestru Ryan Giggs.

MANCHESTER UNITED: Red Devills doma šokujúco prehrali s West Bromwich Albion (1:2). West Brom triumfoval na Old Trafforde prvý raz od roku 1978. 

MANCHESTER UNITED: Slávny klubby rád na Old Trafford pritiahol obrancu Ezequiela Garaye z Benfiky Lisabon.

LIVERPOOL:Pepe Reina sa údajne nechal počuť, že do Liverpoolu sa už neplánuje vrátiť. Španiel je spokojný vo svojom novou pôsobisku SSC Neapol.

LIVERPOOL: Liverpoolčania by radi do kádra získali Javiera Pastoreho z parížskeho PSG.

TOTTENHAM: Podľa španielskych médií by mohol mladý obranca Marc Bartra opustiť španielsku Barcelonu a zamieriť do Valencie alebo anglického Tottenhamu.

EVERTON:Andres Guardado z Valencie sa dostal pod drobnohľad anglického Evertonu. Klub z Liverpoolu sa pokúsi hráča získať v zimnom prestupovom období.

PREMIER LEAGUE: Bývalý obranca Arsenalu Londýn a anglickej reprezentácie Sol Campbell sa poobzerá po trénerskom angažmáne v zahraničí. Prístup k trénerom tmavej pleti v Anglicku totiž označil za archaický."Chcem to skúsiť vonku. Tu totiž nemám šancu. Aspoň dovtedy nie, kým sa nezmenia pomery“, dodal Campbell.