Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.9.)

nedeľa, 29. september 2013 11:08 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID a ATLÉTICO MADRID: Atlético vytvorilo klubový rekord v počte víťazstiev v rade. Vo včerajšom večernom stretnutí totiž hráči Atlética zaskočili odvekého mestského rivala Real Madrid na jeho trávniku a zvíťazili 1:0.

REAL MADRID: Hviezdny Cristiano Ronaldo sa prihovoril u americkej polície za fanúšika, ktorý v lete počas prípravného zápasu Realu proti anglickej Chelsea vbehol v Miami na trávnik a dlho objímal svoj idol – Ronalda.

FC BARCELONA: Aj katalánsky klub vytvoril klubový rekord. Barcelončania vyhrali všetkých 7 zápasov v novej sezóne, čo sa im podarilo prvýkrát v histórii.

FC BARCELONA: Hviezda Katalánčanov Lionel Messi sa zranil. Argentínsky útočník musel vo včerajšom zápase proti Almerii vystriedať pre problémy so zadným stehenným svalom. Jeho štart v utorkovom zápase Ligy majstrov proti Celticu je otázny. 

FC BARCELONA a VALENCIA: Podľa španielskych médií by mohol mladý obranca Marc Bartra opustiť Barcelonu a zamieriť do Valencie alebo anglického Tottenhamu.

VALENCIA:Andres Guardado z Valencie sa dostal pod drobnohľad anglického Evertonu. Klub z Liverpoolu sa pokúsi hráča získať v zimnom prestupovom období.