Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.9.)

pondelok, 30. september 2013 10:02 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (30.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Veľmi zaujímavá fáma už dlhšie koluje medzi bulvárnymi správami z diania v parížskom PSG. Podľa týchto špekulácii by mohol Zlatan Ibrahimovič v lete zamieriť do londýnskej Chelsea.

CHELSEA: Brazílsky obranca FC Chelsea Wallace Oliveira dos Santos prezradil, že jeho snom je v budúcnosti hrať za madridský Real po boku Cristiana Ronalda.
 
MANCHESTER UNITED: Manchesterský United by rád v zime získal záložníka Sergiho Roberta, ktorý hráva za akadémiu FC Barcelona.
 
MANCHESTER UNITED: Niektorí fanúšikovia Manchester United sú rozhorčení výkonmi svojho klubu a žiadajú odvolanie škótskeho kouča Davida Moyesa. Ten ale tvrdí, že nemá dostatočne silný hráčsky káder.
 
MANCHESTER CITY: Citizens sa pokúšajú na vyšší plat zlanáriť belgického záložníka Adnana Januzaja z Manchestru United.
 
LIVERPOOL:Daniel Sturridge si pochvaľuje spoluprácu s Luisom Suárezom, vďaka ktorej The Reds vyhrali posledný zápas na pôde Sunderlandu 3:1. 24-ročný Angličan verí, že spolu so svojou útočnou dvojičkou sa im bude dariť aj naďalej a pomôžu Liverpoolu bojovať o najvyššie priečky.
 
LIVERPOOL: Podľa anglických médií sa zástupcovia madridského Atlética podrobnejšie zaujímajú o výkony záložníka Philippa Coutinha z Liverpoolu.
 
LIVERPOOL:Luis Suárez po vypršaní svojho trestu a návrate do zostavy Liverpoolu vyhlásil, že si chce napraviť reputáciu a nebude už konať skratovo.