Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.9.)

pondelok, 30. september 2013 10:10 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Argentínsky futbalista Lionel Messi bude svojmu klubu pre zranenie chýbať dva až tri týždne. Messi si poškodil sval na pravom stehne v zápase na ihrisku Almeríe.

FC BARCELONA: Manchester United by rád v zime získal záložníka Sergiho Roberta, ktorý hráva za akadémiu FC Barcelona.
 
REAL MADRID: Brazílsky obranca FC Chelsea Wallace Oliveira dos Santos prezradil, že jeho snom je v budúcnosti hrať za madridský Real po boku Cristiana Ronalda.
 
ATLÉTICO MADRID: Futbalisti Atlética Madrid ukončili 23 zápasov trvajúcu sériu bez víťazstva nad svojím mestským rivalom Realom v Primera Division. Atlético vyhralo v sobotňajšom stretnutí na Štadióne Santiaga Bernabéua 1:0.
 
ATLÉTICO MADRID: Hrdina Atlética v zápase proti Realu Diego Costa sa nechal počuť že je otvorený možnosti reprezentovať Brazíliu i Španielsko. Medzi týmito dvoma reprezentačnými výbermi nerobí žiadny rozdiel a vraví, že sa rozhodne podľa toho, kto bude mať o neho väčší záujem.
 
ATLÉTICO MADRID: Podľa anglických médií sa zástupcovia madridského Atlética podrobnejšie zaujímajú o výkony záložníka Philippa Coutinha z Liverpoolu.