Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.10.)

utorok, 1. október 2013 09:31 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (1.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: David Moyes odmieta rady Sira Alexa Fergusona. Takto sa vyjadril bývalý tréner „červených diablov“ Eric Steele, ktorý o svoj job v klube prišiel práve po príchode Davida Moyesa. Ten si totiž na Old Trafford priviedol svojich spolupracovníkov z Evertonu.

CHELSEA:Fernando Torres by mal dostať za vylúčenie v zápase proti Tottenhamu stop na 4 zápasy.

ARSENAL: Kanonieri už dlho rokujú o prestupe záložníka  Larsa Bendera z Leverkusenu. Avšak nemecký klub o prestupe nechce ani počuť.

LIVERPOOL: Martin Škrtel počastoval slovami chvály svojho klubového spoluhráča Luisa Suáreza, ktorý sa dvoma gólmi podieľal na víťazstve "The Reds" na ihrisku Sunderlandu. „Chceli sme odčiniť prehru z Manchestru a teší ma, že sa nám to podarilo. Pozitívom je aj Luisov návrat. Hral výborne a čo je podstatné, strelil dva dôležité góly“, nechal sa počuť Škrteľ.

EVERTON: Záložník Gareth Barry odohral proti Newcastlu už svoj 500. zápas v Premier League.

WEST BROMWICH ALBION: 20- ročný útočník Saido Berahino, ktorý dal víťazný gól do siete Manchestru United údajne zarába na luxusné futbalové pomery neuveriteľných 850 libier týždenne. Len na porovnanie, hviezda United Wayne Rooney zarába týždenne takmer 250 tisíc libier.

SUNDERLAND: Dočasný tréner Sunderlandu Kevin Ball zostáva vo funkcii aj na zápas siedmeho kola Premier League 2013/2014 proti Manchestru United. Ball je provizórnym riešením po ukončení pôsobenia Taliana Paola Di Cania.

HULL: Na dlhší čas vypadne zo zostavy írsky záložník Robbie Brady, ktorého čaká operácia brušných svalov.