Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.10.)

štvrtok, 3. október 2013 10:05 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (3.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Hráči United naďalej pokračujú v rozpačitých výkonoch. Vo včerajšom zápase Ligy šampiónov len remizovali na ihrisku Šachtaru Doneck 1:1. Za Red Devills sa presadil Welbeck.

MANCHESTER UNITED:Alex Ferguson nemá záujem o návrat do klubu Manchester United a vyjadril svoju plnú podporu súčasnému kormidelníkovi Davidovi Moyesovi

MANCHESTER UNITED a NEWCASTLE: Wilfried Zaha by sa mohol z Manchestru sťahovať do Newcastlu. Túto správu priniesli spravodajské portály v Anglicku.

MANCHESTER CITY: Ešte horšie ako jeho mestský rival dopadli Citizens. Tí po ustráchanom výkone padli s momentálne neporaziteľným Bayernom Mníchov 1:3 na domácom štadióne. Čestný gól domácich vsietil Álvaro Negredo.

CHELSEA:Fernando Torres nebude môcť nastúpiť na budúci týždeň za reprezentáciu Španielska v kvalifikácii MS 2014, keďže v utorkovom zápase Ligy majstrov na pôde Steauy Bukurešť (4:0) utrpel zranenie kolena.

ARSENAL: Londýnsky Arsenal stupňuje svoj záujem o Adil Ramiho z Valencie. Francúz by sa podľa všetkého mal na Ostrovy sťahovať už túto zimu.

SWANSEA: Obranca Ashley Williams má poranený členok a príde o zápas EL proti St. Gallenu.

SUNDERLAND: O 17- ročného mladíka Johna Souttara zo škótskeho Dundee United má záujem anglický Sunderland. Predpokladá sa, že transfer sa zrealizuje v zimnom prestupovom období.