Main Content

Futbal-LM: Bakoš v Petrohrade korigoval prehru Plzne, mrzí ho šanca na 0:2

štvrtok, 3. október 2013 11:05 | Autor: TASR

Petrohrad 3. októbra (TASR) - Slovenský útočník Viktorie Plzeň Marek Bakoš strelil v zápase 2. kola D-skupiny futbalovej Ligy majstrov gól do siete CSKA Moskva, ale veľkú radosť z neho nemal. Stalo sa tak totiž až v samotnom závere stretnutia v Petrohrade a korigoval tak už len prehru svojho tímu na 2:3.

"Bola to len korekcia výsledku. Táto prehra nás veľmi mrzí. Mohli sme uhrať bod, ale rozhodli individuálne chyby. A to v ofenzíve aj defenzíve. CSKA má vďaka tomu tri body," citoval portál idnes.cz. Bakoša.

Slovenského kanoniera mrzela najmä jeho nevyužitá šanca v prvom polčase za stavu 1:0 pre Plzeň, keď sa objavil sám pred brankárom Igorom Akinfejevom. "Bola to slabá strela a brankárovi sa ju podarilo stlmiť. Hneď ako som ho zbadal blízko seba, vedel som, že je zle. Snažil som sa ho netrafiť, ale nevyšlo to. Stlmil to a bolo po šanci. Za stavu 0:1 možno zápas rozhodol. Tam sa zápas lámal. Bohužiaľ sme nedokázali využiť naše šance, zato CSKA využilo našich strát na rýchly prechod do útoku. Nedalo sa to zastaviť. Dali nám dva góly a potom to už bolo ťažké," skonštatoval Bakoš.