Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.10.)

piatok, 4. október 2013 11:36 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (4.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: FA pri príležitosti 150. výročia založenia vyrobila špeciálnu mapu londýnskeho metra, zastávky pomenovala podľa známych trénerov, hráčok i futbalistov. Jedným z nich je aj slovenský stopér Martin Škrteľ. Celkovo je na mape 367 mien hráčov či trénerov.
 
MANCHESTER UNITED: O záložníka Shinji Kagawu sa opätovne zaujíma jeho bývalý klub – Borussia Dortmund. Avšak do hry o služby japonského ofenzívneho futbalistu vstúpilo aj Atlético Madrid.

ARSENAL:
Kanonieri by mali v blízkej dobe ponúknuť novú zmluvu Arsénovi Wengerovi. Tá by mala znieť na 3 roky s ročným platom 8 miliónov libier.

CHELSEA: Fernando Torres
sa bude tri týždne liečiť zo zranenia mediálneho postranného väzu v ľavom kolene.

CHELSEA:
The Blues majú údajne záujem o Karima Benzemu z Realu Madrid. Londýnčania by 25-ročného Francúza radi získali už v zimnom prestupovom období.

NORWICH:
Anglická polícia sa zaoberá údajným slovným rasistickým útokom na trénera Chrisa Hughtona. Incident sa udial na neoficiálnej fanúšikovskej stránke na sociálnej sieti Facebook. Hughton je jediný tréner čiernej farby pleti v Premier League. 

TOTTENHAM & WEST HAM
:Polícia varovala fanúšikov Tottenham Hotspur a West Ham United, aby si počas vzájomného zápasu odpustili rasistické skandovania. V novembri minulého roka začala polícia vyšetrovanie v súvislosti so skandovaním mena Adolfa Hitlera a napodobňovaním zvukov plynových komôr. Polícia dvoch fanúšikov napomenula, jeden z nich dostal doživotný zákaz vstupu na štadión West Hamu United.

EVERTON:
Belgičan Kevin Mirallas má problémy s poraneným členkom a jeho štart v najbližšom zápase je tak ohrozený.