Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 8. kola extraligy Zvolen - Poprad (3:2)

piatok, 4. október 2013 21:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 8. kola extraligy Zvolen - Poprad (3:2)

Dušan Kapusta, asistent trénera Zvolena: "Pre nás ťažký zápas, tlak na mužstvo bol veľmi veľký. Zahrala nám najmä prvá päťka, no všetci hráči išli na maximum. Poprad nehral zle, bol to jeden z dobrých zápasov a my sa teraz už musíme sústrediť na ďalšie kolo, na premieňanie šancí a na víťazstvá aj o viac ako jeden, dva góly."

Vladimír Turan, asistent trénera Popradu: "Rozpačitý výkon po štyroch víťazstvách, zápas nám nevyšiel. V prvej tretine sme hrali nemastno-neslano, puk sme dlhšie neudržali na hokejkách. V druhej tretine sme dvakrát išli sami na bránkara a tretia bola podľa našich predstáv len od desiatej minúty, a to bolo neskoro. Skončila nám víťazná šnúra, domácim sme našou hrou prakticky darovali víťazstvo."

Andrej Podkonický, autor jedného gólu Zvolena: "Konečne, aj nejaké góly sme dali, síce ťažko, no padlo nám to, mne i Kamilovi Brabencovi po dlhšom čase. Išli sme za víťazstvom, minulý zápas sme dobre hrali, no v tretej tretine nás postihol útlm, teraz sme výkon udržali. Hádam svitá na lepšie časy, cestujeme do Košíc, musíme odmakať celý zápas, hrať jednoduchšie a viac strieľať."

Michal Chovan po dlhom zranení a po svojej premiére v sezóne: "Som rád, že to prišlo a že som nastúpil vo víťaznom zápase, mužstvo hralo super a výsledok sa musel dostaviť. Ešte mal môj výkon ďaleko od štandardu, aký som hrával, cítil som deficit, kondičný a najmä herný, dúfam, že sa do toho rýchlo dostanem. Pýtali sa ma pred zápasom, či budem môcť nastúpiť, cítil som sa dobre, lekár povedal, že môžem a ja som vydržal celý zápas."