Main Content

PRE TIPUJÚCICH: 13.kolo Corgoň ligy 2013/14

sobota, 5. október 2013 08:30 | Autor: Filip Chudý

PRE TIPUJÚCICH: 13.kolo Corgoň ligy 2013/14
PRE TIPUJÚCICH: 13.kolo Corgoň ligy 2013/14 | zdroj: © TASR

Po včerajšej predohrávke pokračuje dnes Corgoň liga ďalšími zápasmi. Po šlágri kola zvýšil Slovan svoj náskok na čele, kto ho bude po dnešku najviac prenasledovať? Prinášame vám tipérsky pohľad sobotné zápasy 13. kola Corgoň ligy.

Spartak Myjava – FC Nitra (sobota 14:30)
 
Myjava je v hernej a výsledkovej kríze, naopak, Nitra sa v ostatných dvoch zápasoch chytila. Preto to nie je taká jasná jednotka, akoby bola pred dvomi týždňami. Najlepší tip asi je, že padnú maximálne dva góly, lebo v ich vzájomných ligových zápasoch tak bolo vždy a navyše obe mužstvá nemajú streleckú fazónu.
 
Náš tip: maximálne 2 góly (kurz 1,80)
 
MFK Košice – Dukla Banská Bystrica (sobota 14:30)
Veľmi ťažký zápas na tipovanie. Kto dá prvý gól, tak ten bude vo veľkej výhode, priam až trojbodovej. Košice pod novým trénerom už naznačili, že budú hrať ofenzívnejšie, Banská Bystrica už vie dávať góly, len či sa obe mužstvá v tomto smere stretnú aj teraz, skôr asi nie.
 
Náš tip: maximálne 2 góly (kurz 1,65)
 
MFK Ružomberok –ViOn Zlaté Moravce (sobota 14:30)
Ružomberok sa vrátil do vrchných poschodí a ak v nich chce aj zostať, tak takéto zápasy musí vyhrávať. So Zlatými Moravcami má aj dobrú bilanciu, preto sa právom očakáva víťazstvo domácich. Tip 1X by bol hotovou tutovkou, ale kurz 1,13 je príliš nízky.
 
Náš tip: 1 (kurz 1,65)
 
MŠK Žilina – DAC Dunajská Streda (sobota 17:30)
 Ak Žilina zbabre aj tento zápas, tak potom bude vážne naštrbená dôveryhodnosť ich začatého projektu hlavne v radoch vlastných fanúšikov. Pretože Dunajskú Stredu by mali doma poraziť aj bez nejakej vízie a streliť jej aspoň tri góly.
 
Náš tip: minimálne 3 góly (kurz 1,58)
 
AS Trenčín – Spartak Trnava (nedeľa 17:30)
Odkedy sa Trenčín vrátil do ligy, tak Trnavu doma vždy porazil a padlo vždy aj šesť gólov (4:2 a 6:0). A minimálne víťazstvo by si mal zopakovať.
 
Náš tip: 1 (kurz 2,09)
 
Všetky zápasy môžete tipovať aj v našej Tipovacej lige, odkiaľ sú aj kurzy pri jednotlivých tipoch.