Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.10.)

sobota, 5. október 2013 10:55 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (5.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Podľa prezidenta španielskeho Athletic Bilbao nie je záložník Ander Herrera na predaj a Manchester United by sa podľa jeho slov mal poobzerať po inom futbalistovi.

MANCHESTER UNITED: Hrajúca legenda United Ryan Giggs sa nechal počuť, že sa zlým vstupom do sezóny sú výkony hráčov a nie odchod trénera sira Alexa Fergusona.

ARSENAL:Arséne Wenger nesúhlasí s fajčením svojho zverenca Jacka Wilshera a v najbližšom období o tom s ním bude diskutovať. 21- ročného anglického reprezentanta odfotografovali vo štvrtok nadránom, ako fajčí cigaretu pred jedným z londýnskych nočných klubov.

ARSENAL: Francúzsky obranca Bacary Sagna bude tri týždne chýbať v zostave Arsenalu. Sagna si zranil zadný stehenný sval v utorkovom domácom zápase Ligy majstrov proti talianskemu SSC Neapol.

LIVERPOOL: V Anglicku sa opäť rozbehol mediálny kolotoč ohľadom liverpoolskeho útočníka Luisa Suáreza. Ten sa údajne nebráni svojmu prestupu a o jeho služby má záujem kráľovský Real Madrid.

TOTTENHAM: Obranca Younès Kaboul utrpel v zápase EL proti Machačkale svalové zranenie a mimo hru bude niekoľko najbližších dní. 

NEWCASTLE: Záložník Dan Gosling sa do konca januára sťahuje do Blackpoolu, ktorý hraje v Championship.  

WEST BROMWICH: Stéphane Sességnon dostal zákaz riadenia motorového vozidla na dvadsať mesiacov po tom, čo sa priznal k riadeniu pod vplyvom alkoholu. Stredopoliar potvrdil aj to, že šoféroval bez vodičského preukazu a platnej poistky.