Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.10.)

sobota, 5. október 2013 10:58 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA:Lionel Messi plánuje stavbu nového obydlia. Luxusná vila 26-ročného útočníka v barcelonskej štvrti Pedralbes by mala mať tvar futbalovej lopty, projekt je návrhom architekta Luisa de Garrida. 

REAL MADRID: V Anglicku sa opäť rozbehol mediálny kolotoč ohľadom liverpoolskeho záložníka Luisa Suáreza. Ten sa údajne nebráni svojmu prestupu a o jeho služby má záujem kráľovský Real Madrid.

ATLÉTICO MADRID: Futbalista Diego Costa, ktorý sa narodil Brazílii, vyjadril túžbu reprezentovať Španielsko. Zakončovateľ Atlética Madrid sa však môže prípadne objaviť v reprezentácii až po vybavení potrebných administratívnych náležitostí.

VALENCIA: Vedenie FC Valencia suspendovalo na týždeň obrancu Adila Ramiho za urážky a kritiku z jeho strany na osobu trénera a spoluhráčov. 

SEVILLA:  Alberto Moreno spojil svoju ďalšiu karieŕu so svojim súčasným zamestnávateľom zo Sevilly. 21-ročný obranca s klubom podpísal kontrakt až do roku 2018.

ATHLETIC BILBAO: Podľa prezidenta španielskeho Athletic Bilbao nie je záložník Ander Herrera na predaj a Manchester United by sa podľa jeho slov mal poobzerať po inom futbalistovi.