Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.10.)

nedeľa, 6. október 2013 11:01 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (6.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League. © TASR

MANCHESTER UNITED: Tréner Manchestru United David Moyes neplánuje v najbližšom prestupovom období nakupovať napriek nevýraznému vstupu do sezóny veľké nákupy. Škót sa ale pred pár dňami nechal počuť, že v kádri mu chýba niekoľko hráčov svetovej úrovne.

MANCHESTER UNITED: Záložník Michael Carrick sa vyjadril, že by svoju kariéru rád ukončil v drese United. Preto dúfa, že s klubom podpíše novú zmluvu.

MANCHESTER UNITED a PSG: Podľa mediálnych špekulácií sa švédsky útočník v službách parížskeho klubu Saint-Germain Zlatan Ibrahimovič pokúsi presvedčiť Wayna Rooneyho, aby prestúpil do tímu úradujúceho francúzskeho šampióna. 

MANCHESTER CITY:Vincent Kompany si v zápase proti Evertonu zranil triesla. Mimo hru bude niekoľko týždňov.

ARSENAL:  Londýnčania sú pripravení portugalskému FC Porto položiť na stôl 40 miliónov eur. Je to ponuka za útočníka Jacksona Martíneza.

LIVERPOOL: Legendárny Kenny Dalglish sa znovu vracia do Liverpoolu, tentoraz však nie ako manažér, ale ako člen predstavenstva klubu.

TOTTENHAM: Kapitán Michael Dawson predĺžil v tíme Premier League zmluvu o ďalšie tri roky. V drese Spurs bude hrávať minimálne do konca sezóny 2016/2017.

CARDIFF:Simon Lappin odchádza na hosťovanie z Cardiffu do treťoligového Sheffieldu United.