Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.10.)

pondelok, 7. október 2013 11:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (7.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL & CHELSEA & MANCHESTER UNITED: Anglické veľkokluby sa dostali do pozoru po správach z diania okolo Karima Benzemu z Realu Madrid. Kráľovský klub sa údajne vyjadril, že Francúz by mohol v zime odísť za 17 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Adnan Januzaj sa okamžite po svojom skvelom výkone proti Sunderlandu stal centrom pozornosti. Anglický funkcionári vraj uvažujú, že 18- ročného Belgičana zlanária do Anglickej reprezentácie.

MANCHESTER CITY: Madridčania majú už dlhšie záujem o Sergio Agüera z Manchesteru City. V januári by mohol Real podať aj oficiálnu ponuku za argentínskeho útočníka.

CHELSEA: Ashley Cole si v nedeľu privodil zranenie rebier, informoval po stretnutí na ihrisku Norwichu City jeho tréner z FC Chelsea José Mourinho. "Ashleyho situácia ma znepokojuje, keďže chcem, aby sa darilo anglickej reprezentácii," povedal Mourinho. 

CHELSEA:Juan Mata po príchode José Mourinha nemá zaručené pevné miesto v základe The Blues. Na túto skutočnosť zareagoval francúzsky milionársky PSG, ktorý by údajne mohol ponúknuť za Španiela až 35 miliónov libier.

ARSENAL:Aaron Ramsey v zápase proti West Bromu utrpel zranenie kolena. Tréner Arséne Wenger však ubezpečil fanúšikov, že welský futbalista je v poriadku.

WEST HAM: Futbalisti West Hamu United v nedeľu po štrnástich rokoch čakania prvýkrát zvíťazili na ihrisku londýnskeho rivala Tottenham Hotspur. A bolo to víťazstvo ako z veľkej knihy, keďže Kladivári „rozbili“ Kohútov v pomere 3:0.

CRYSTAL PALACE: Francúzsky obranca Florian Marange sa s klubom dohodol na okamžitom ukončení spolupráce.