Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.10.)

pondelok, 7. október 2013 11:15 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Anglické veľkokluby- Chelsea, Arsenal a Manchester United sa dostali do pozoru po správach z diania okolo Karima Benzemu z Realu Madrid. Kráľovský klub sa údajne vyjadril, že Francúz by mohol v zime odísť za približne 17 miliónov libier.

REAL MADRID: Madridčania majú už dlhšie záujem o Sergio Agüera z Manchesteru City. V januári by mohol Real podať aj oficiálnu ponuku za argentínskeho útočníka.

FC BARCELONA: Katalánsky klub zverejnil správu o svojej finančnej situácii. Minulý rok Barcelončania vykázali čistý zisk 43 miliónov dolárov a klub znížil svoje zadlženie na 449 miliónov dolárov.

ATLÉTICO MADRID: David Villa kvôli poranenému členku vynechá niekoľko najbližších zápasov svojho klubu i reprezentácie Španielska.

SEVILLA: Sevillský klub by rád angažoval obrancu Jeffersona zo Sportingu Lisabon.

VALENCIA: Netopiere z Valencie prejavili interes o amerického obrancu Oguchiho Onyewu. Ten naposledy pôsobil v Málage, ale teraz je voľným hráčom.