Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.10.)

utorok, 8. október 2013 09:36 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (8.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Marouane Fellaini chce hrať za Belgicko aj napriek zraneniu. Belgičan v poslednom zápase United chýbal pre zranenie zápästia. Lekárske testy ukázali, že Fellaini bude potrebovať operáciu. Hráč by ale rád zákrok oddialil, pretože nechce chýbať v dôležitých kvalifikačných súbojoch.

MANCHESTER UNITED: Nový objav v drese Red Devills -Adnan Januzaj by mal od United dostať ponuku na novú zmluvu, ktorá by mu zaručila 50 tisíc libier týždenne. Súčasný kontrakt belgickému mladíkovi vyprší na konci sezóny.

MANCHESTER UNITED: Útočník Wayne Rooney možno trochu prekvapivo vyjadril svoju plnú podporu trénerovi Davidovi Moyesovi. Ten sa nechal počuť, že jeho hráči by sa mali zlepšiť.

MANCHESTER CITY: Pre natiahnutie stehenného svalu vypadol z nominácie Belgicka na nadchádzajúce zápasy kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2014 obranca Vincent Kompany

ARSENAL: Stredopoliar Jack Wilshere sľúbil, že už nikdy nebude fajčiť. Anglického  reprezentanta pristihli minulý týždeň na verejnosti s cigaretou v ruke. Dvadsaťjedenročného záložníka zachytila kamera v skorých ranných hodinách pred jedným z nočných klubov.

TOTTENHAM:  V policajných putách skončil divák, ktorý v nedeľňajšom zápase najvyššej anglickej súťaže Tottenham - West Ham United kričal: "Žid". Polícia pred stretnutím upozornila, že nebude tolerovať žiadne antisemitské urážky. Anglický výraz "Yid" má hanlivý význam, ktorým priaznivci iných klubov provokujú Tottenhamčanov pre početnú židovskú fanúšikovskú základňu Hotspur.

TOTTENHAM:Andrea Pirlo by mohol po skončení sezóny prestúpiť z Juventusu do Premier League, kde o jeho služby prejavil záujem Tottenham.  

SUNDERLAND: Uruguajčan Gus Poyet by sa mal stať novým trénerom anglického klubu zo Sunderlandu. Informovali o tom niektoré anglické médiá.