Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.10.)

streda, 9. október 2013 10:51 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (9.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Diabli z Manchestru United si „brúsia zuby“ na angažovanie 21-ročného španielskeho záložníka Sergi Roberta z Barcelony.

ARSENAL: Arsenal prežíva vydarený štart do novej sezóny. Preto nie je veľkým prekvapením, že manažérom mesiaca september sa podľa vedenia Premier League stal Arséne Wenger a hráčom mesiaca waleský stredopoliar Aaron Ramsey.

ARSENAL: Kamerunský záložník Alex Song sa nechal počuť, že ak sa mu nepodarí prebiť do základu FC Barcelona je ochotný prestúpiť do Arsenalu Londýn.

EVERTON & CHELSEA: Útočník FC Everton Romelu Lukaku chce gólmi presvedčiť trénera FC Chelsea Josého Mourinha, že jeho rozhodnutie poslať ho na hosťovanie nebolo správne.  20-ročný kmeňový hráč The Blues zamieril na hosťovanie do liverpoolskeho klubu, pretože portugalský kouč uprednostnil trio hráčov Fernando Torres, Samuel Eto'o, Demba Ba.

FC LIVERPOOL: Španielsky gólman Pepe Reina, ktorý je hosťovaní v SSC Neapol prezradil, že by sa v lete 2014 rád vrátil do Barcelony. V metropole Katalánska by mohol nahradiť  Victora Valdésa.

LIVERPOOL: Aly Cissokho sa môže vrátiť do základu FC Liverpool. Francúzsky obranca, ktorý je v Anglicku na hosťovaní z Valencie, začal svoj angažmán zranením členku.

SWANSEA: Prezident Swansea City Huw Jenkins sa vyjadril, Miguel Pérez Cuesta, ktorý je známejší pod prezývkou Michu, má hodnotu minimálne tridsať miliónov libier. Dokazuje to podľa neho aj fakt, že bol nominovaný do španielskej reprezentácie.

CRYSTAL PALACE: Útočník Glenn Murray je pripravený  sa vrátiť na futbalové trávniky už v decembri. Murray laboroval od konca minulej sezóny so zraneným kolenom.