Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.10.)

streda, 9. október 2013 10:54 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Španielsky gólman Pepe Reina, ktorý je v súčasnosti z FC Liverpool na hosťovaní v SSC Neapol prezradil, že by sa v lete 2014 rád vrátil do Barcelony, kde by mohol nahradiť doterajšiu jednotku Victora Valdésa.

FC BARCELONA: Kamerunský záložník Alex Song sa nechal počuť, že ak sa mu nepodarí prebiť do základu FC Barcelona je ochotný prestúpiť do Arsenalu Londýn.

FC BARCELONA: Diabli z Manchestru United si „brúsia zuby“ na angažovanie 21-ročného španielskeho záložníka Sergi Roberta z Barcelony.

VALENCIA & MÁLAGA & VILLARREAL: O kanoniera Fredy Montera zo Sportingu Lisabon majú záujem španielske kluby, ktoré sú pripravené angažovať kmeňového hráča amerického Seattlu už v zime.

VALENCIA:Adil Rami by mal v januári 2014 odísť na polročné hosťovanie do milánskeho AC.

MÁLAGA: Brazílsky stopér Weligton sa s klubom dohodol na predĺžení vzájomnej spolupráce o jednu sezónu s opciou na ďalšie dva roky. Znamená to, že 34-ročný kapitán mužstva zostane v kádri minimálne do leta 2015.