Main Content

VIDEO: 19-ročný Čech ovládol NHL! Pozrite si jeho úžasný gól!

streda, 9. október 2013 10:56 | Autor: Dávid Lech

VIDEO: 19-ročný Čech ovládol NHL! Pozrite si jeho úžasný gól!
VIDEO: 19-ročný Čech ovládol NHL! Pozrite si jeho úžasný gól! | zdroj: © TASR

V nočných zápasoch deklasovalo San Jose Sharks pred očami svojich divákov New York Rangers, keď sa žraloci radovali z výhry 9:2. Strojcom víťazstva Sharks bol devätnásťročný český talent Tomáš Hertl, ktorý sa v zápase strelecky presadil štyrikrát a hokejovým priaznivcom predviedol aj takúto chuťovku!

Český forward zaznamenal v dueli fantastickú bilanciu 4+0. Hertl pritom na ľade strávil len 11 minút a 12 sekúnd. S tak nízkym ice timeom v zápase jednoznačne dominoval, stal sa prvou hviezdou zápasu a so siedmimi bodmi je momentálne najproduktívnejším hráčom zámorskej profiligy.

Nad jeho výkonom žasol aj tréner San Jose Todd McLellan, ktorý hru Herla okomentoval v pozápasovom rozhovore pre zámorské média takto: "Ani neviem, či si uvedomuje, kde je... Vášnivý mladík, ktorý hrá uvoľnene."

Hertl v troch zápasoch pozbieral parádnu bilanciu 6+1, vedie tabuľku produktivity a taktiež kraľuje kanonierskym štatistikám. Tento v poradí jeho štvrtý oku lahodiaci gól v zápase, ktorým korunoval svoj famózny výkon, jasne hovorí o jeho výnimočných hokejových schopnostiach.