Main Content

HOKEJBALOVÁ EXTRALIGA: Zostava 6.kola

streda, 9. október 2013 08:06 | Autor: Martin Kollár

HOKEJBALOVÁ EXTRALIGA: Zostava 6.kola
HOKEJBALOVÁ EXTRALIGA: Zostava 6.kola | zdroj: Martin Šišovský

Víkend bol opäť v znamení hokejbalu, ku ktorým patria aj vynikajúce individuálne výkony. Tých najlepších vyberáme do našej elitnej zostavy. Aj v tomto kole sa v nej objavujú hráči, ktorí sú v nej premiérovo.

ZOSTAVA 6.KOLA:  

                 
Mišovec (Pruské)

Fodrek (Martin)    Holbus (Vrútky)

  Takáč (Jokerit)        Vavro (LG BA)      Kolínek (Skalica)  

Brankár Mišovec – Pruské neodohralo v sobotu najlepšie stretnutie, najmä útok nebol taký viditeľný ako minulé domáce zápasy. Obrana sa však rozhodne nenudila a brankár domácich mal pri početne streľbe LG čo robiť. Mišovec sa chopil šance na výbornú a hoci tento rok odchytal menej duelov, ako jeho kolega Moško, určite mu nepatrí pozícia brankárskej dvojky. Hoci inkasoval až trikrát, všetci spoluhráči sa môžu poďakovať aspoň za bod.  

ObrancaFodrek – Mladý obranca Martina si v sobotu pripísal premiérový gól v ročníku, s prívlastkom víťazný. Jeho vydarená strela skončila vo vinkli kežmarskej brány. Celkovo obrana na čele s Náterom pracovala spoľahlivo a zaslúži si pochvalu. Fodrek navyše viackrát zastavil rýchlonohých útočníkov z východu, ktorí sa už rozbiehali do ich typických akcií.   

 

ObrancaHolbus – Rodák z Liptova, ktorý mal minulý rok pauzu od extraligy opäť behá po ihriskách najvyššej súťaže. Od začiatku ročníka potvrdzuje svoje kvality. Vzadu je platným pred vlastnou bránou, navyše vpredu podkuruje brankárom súperom výbornou strelou. Tú spoznal aj nováčik zo Svidníka, keď hneď po buly nedal šancu zasiahnuť brankárovi Hudákovi. Obrana Kométy neinkasovala, takže si Holbus splnil svoje úlohy na výbornú.   
 

ÚtočníkTakáč – Strelec Jokeritu potvrdzuje svoje minuloročné kraľovanie medzi kanoniermi. Svojmu bývalému klubu strelil 2 góly a na ďalšie 2 asistoval. Naštartoval gólostroj domácich, neskôr pridal druhý kúsok po najkrajšej akcii zápasu. Aj vo svojom treťom zápase skóroval a na svojom konte má už 5 krížikov v sieti.    
 

ÚtočníkVavro – Najlepší útočník v Pruskom sa prezentoval svojou typickou dôraznou hrou. Svoj gól dal po nebojácnom prieniku do bránkoviska domácich, kde ho nezastavil ani brankár domácich. Naštartoval tak svoj tím, ktorý bol takmer celý zápas na polovici súpera. Pridať mohol aj ďalšie góly, no proti bola ďalšia hviezda kola Mišovec. Aj napriek tomu patril k najaktívnejším útočníkom, ktorý podkuroval obrane domácich.
 

ÚtočníkKolínek – Útočnú trojicu uzatvára tridsiatnik zo Skalice, ktorý má tento rok slušnú formu strelil počas víkendu ďalšie 2 góly. A to do siete majstra. Technický šikovný útočník najprv zvyšoval na 5:3 a zdalo sa, že práve tento gól bude víťazný. Hosťom sa však podarilo vyrovnať, preto si tento zrastom menší útočník nechal víťazný gól na predĺženie. Právom si tak zaslúžil pozvánku medzi hviezdy kola.