Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.10.)

utorok, 15. október 2013 10:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (15.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Stredopoliar Hellas Verona, Jorginho, by mohol v dohľadnej dobe svoj súčasný tím opustiť. V takom prípade sa o neho chcú pobiť aj Gunners.

ARSENAL & LIVERPOOL: Dobré výkony v Lige majstrov dali do pozornosti veľkoklubov meno Konstantinos Mitroglou. Okrem tých anglických má záujem aj Dortmund.

TOTTENHAM: 29-ročný obranca Michael Dawson podpísal novú zmluvu, ktorá jeho budúcnosť spája so Spurs do júna 2016.

SWANSEA: V sobotňajšom ligovom zápase proti Sunderlandu by mal nastúpiť už aj útočník Pablo Hernández, ktorý je konečne fit.

NEWCASTLE: Queen’s Park Rangers predajú Loica Rémyho za 6 miliónov libier do tímu, v ktorom momentálne hosťuje, teda Newcastle United.

NEWCASTLE: Fanúšikovia sa búria proti majiteľovi a zorganizovali protestnú akciu pod názvom „Čas na zmenu“. Svoju nespokojnosť chcú demonštrovať aj v zápase s Liverpoolom.

CRYSTAL PALACE & MANCHESTER CITY: Nór Abdisalam Ibrahim je na hosťovaní vo svojej domácej súťaži, ale prestúpiť by mohol aj k Eagles, ktorí bojujú o záchranu.

HULL CITY: Nemecký útočník Nick Proschwitz v anglickej lige vôbec nenastupuje. Plánuje tak odchod, minimálne hosťovanie.

ASTON VILLA: Talianske kluby Lazio a Juventus majú záujem o Christiana Bentekeho.