Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.10.)

štvrtok, 17. október 2013 10:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Gareth Bale by mohol byť pripravený na sobotňajší duel Realu Madrid s Málagou v rámci španielskej Primera División.

REAL MADRID: Tréner Arsenalu Londýn Arsene Wenger verí, že Karima Benzemu z Realu Madrid získa za 30 miliónov libier.  

REAL MADRID: Manchester United zvedie súboj s Realom Madrid o 17-ročného útočníka Bruna Gomesa z Desportiva Brasil.

REAL MADRID: V utorok sa objavili správy o tom, že prezident Realu Florentino Pérez uvažuje nad kúpou kanoniera Radamela Falcaa, z francúzskeho AS Monako. 27-ročný zakončovateľ sa ale nechce nechať vniesť do prestupových špekulácií, keďže kontrakt s Monakom má platný až do roku 2018.

BARCELONA: Vedenie klubu sa rozhodlo zrušiť dlhoročnú tradíciu a na domáce zápasy budú musieť rodičia zabezpečiť vstupenky aj pre deti do sedem rokov. V Barcelone sa rozhodli modifikovať pravidlá z bezpečnostných dôvodov, pretože nechcú riskovať, že príde k nešťastiu pre preplnenie štadióna. 

ATLÉTICO: O záložníka Kokeho z madridského Atlética sa zaujímajú diabli z Manchestru.

VALENCIA: Francúzsky reprezentant Adil Rami začal trénovať s talianskym klubom AC Miláno aj napriek tomu, že zaň môže hrať až od januára. 27-ročný stopér v priebehu aktuálnej sezóny stratil miesto v kádri, keďže v rozhlasovom interview kritizoval trénera Miroslav Djukiča a svojich spoluhráčov, z ktorých niektorým priradil prívlastok "pätolizač".