Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.10.)

piatok, 18. október 2013 10:46 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (18.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Galatasaray Istanbul sa pripravuje na boj o záložníka Naniho. Za Portugalčana v drese United sú Turci ochotní ponúknuť minimálne 13 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Objav Red Devills Adnan Januzaj by mohol reprezentovať Anglicko. Ale najprv musia predstavitelia FA vymyslieť ako obídu pravidlo o potrebnom 5-ročnom pobyte na území Anglicka.

MANCHESTER UNITED: Záložník Shinji Kagawa nie je spokojný so svojimi výkonmi v drese japonskej reprezentácie. Ako príčinu vidí hlavne to, že v Anglicku pravidelne nehráva a preto je rozhodnutý zabojovať o miesto v základnej zostave United.

MANCHESTER CITY: Abdul Razak sa po hosťovaní v ruskom klube Machačkala do Anglicka nevráti. Ruský klub prekvapujúco dohodol hráčov trvalý prestup.

TOTTENHAM: Londýnčania ponúknu nový kontrakt pre brazílskeho záložníka Paulinha. Týmto chcú funkcionári reagovať na zvýšený záujem o svojho hráča zo strany Realu Madrid.

TOTTENHAM: Kohúti údajne zvažujú, že v zime privedú Ezequiela Lavezziho z Paris Saint-Germain.

EVERTON: Stredopoliar Darron Gibson možno nevynechá celú sezónu 2013/2014. Tréner Evertonu Roberto Martínez informoval, že napriek vážnemu zraneniu kolena by sa mohol Gibson vrátiť do zostavy ešte počas tohto súťažného ročníka.

CRYSTAL PALACE: Nórsky obranca Jonathan Parr sa zotavil po zranení členka a je pripravený nastúpiť na najbližší zápas.