Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.10.)

pondelok, 21. október 2013 10:58 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Nemecký reprezentant Thomas Müller sa zatiaľ nechystá prestúpiť do FC Barcelona. Ofenzívny hráč Bayernu Mníchov síce potvrdil, že bol uplynulú nedeľu v katalánskej metropole, ale poprel stretnutie s predstaviteľmi španielskeho veľkoklubu. 

REAL MADRID: Podľa správ z Londýna je tréner Arsenalu Arséne Wenger pripravený ponúknuť Realu Madrid 43 miliónov libier za Karima Benzemu.

REAL MADRID: Xabi Alonso by podľa madridských médií nemal predĺžiť zmluvu, ktorá mu končí v lete 2014. Na túto správu už zareagovalo niekoľko európskych klubov, ktoré situáciu ohľadom Alonsa budú sledovať.

REAL MADRID: Veľmi zaujímavá klebeta prebehla niektorými médiami vo Francúzsku. Cristiano Ronaldo si údajne platí lektora francúzštiny, pretože sa chystá na prestup do PSG. Čo je na tom pravdy sa ukáže v najbližšom období.

ATLÉTICO MADRID: Brazílsky záložník Hernanes by mohol v zime prestúpiť z Lazia Rím do madridského Atlética.

GETAFE: Malý klub z Madridu svojou výhrou nad Granadou  vyrovnal klubový rekord v počte víťazstiev v rade, ktorý je na čísle 4.