Main Content

Hokej: Bulík po výhre Liberca nad Třincom:"Verím, že čiernu sériu máme za sebou"

pondelok, 21. október 2013 11:05 | Autor: TASR

Liberec 21. októbra (TASR) - Dôležité víťazstvo 4:2 nad Třincom zaknihovali v 14. kole českej extraligy na domácom ľade hokejisti HC Bílí Tygři Liberec. Toho si bol po súboji vedomý aj slovenský útočník Tomáš Bulík, ktorý súboj s kvalitným kádrom Třinca a najmä jeho silným útokom označil za ťažký.

"Museli sme pozorne brániť a dať si pozor na oslabenia, ktoré sa nám našťastie vydarili. Sme radi, že sme stretnutie konečne dotiahli do víťazného konca, v tých predchádzajúcich nám to nevychádzalo. O to väčšiu radosť máme, že sme sa zdvihli práve proti Třincu," vyjadril sa pre klubový web Bulík.

Po tom, čo sa Třincu v druhej tretine podarilo vyrovnať na 2:2 Bulík pripustil, že z ich strany podvedome prišli myšlienky na predchádzajúce stratené zápasy. "Tým viac sme ale chceli dokázať sebe a hlavne divákom, že keď sme aj podobné duely zbabrali, stále vieme hrať hokej a víťaziť," zdôraznil slovenský legionár.

Libercu sa v tejto sezóne paradoxne viac darí proti silným súperom, ako sú Třinec, Slavia, či Sparta, naopak proti slabším strácajú. "To ani sami nevieme, prečo strácame body so slabšími," snažil sa nájsť príčinu tohto javu Bulík a pokračoval: "Samozrejme, extraliga je veľmi vyrovnaná súťaž, takže naozaj v nej môže každý s každým prehrať, alebo vyhrať. Veríme však, že teraz už máme čiernu sériu za sebou a výsledok s Třincom nás nakopne."

go la