Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (26.10.)

sobota, 26. október 2013 10:03 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (26.10.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (26.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

PITTSBURGH: Bek Kristopher Letang sa vrátil do zostavy Pittsburghu Penguins. Posledných deväť stretnutí vynechal pre zranenie v dolnej časti tela.

PHILADELPHIA: Útočník Scott Hartnell je už stopercentne fit a vracia sa do zostavy Philadelphie Flyers. Miesto na súpiske mu uvoľní Ty McGinn.

CAROLINA: Posledný zápas Caroliny Hurricanes v Minnesote Wild nedochytal brankár Cam Ward, ktorý si privodil zranenie v dolnej časti tela. Zranenie ho z hry vyradí na tri až štyri týždne. „Canes“ preto z farmy povolali Mikea Murphyho, ktorý by mal kryť chrbát Justinovi Petersovi.

MINNESOTA: V zápase Minnesoty s Carolinou sa zranil aj brankár „divochov“ Josh Harding, ktorý si privodil bližšie nešpecifikované zranenie. V bráne by ho mal zastúpiť Niklas Bäckström, ktorému by mal pomáhať mladý Švéd Johan Gustafsson.CALGARY: Po štyroch dňoch prvý tím Calgary Flames opúšťa český útočník Roman Horák a vracia sa do AHL do Abbotsfordu.

FLORIDA: Po osemnástich mesiacoch sa do kolotoča zápasov NHL vracia forward Floridy Panthers Sean Bergenheim, ktorý dlhé mesiace laboroval so zranením triesla.

KHL

ČEĽABINSK: Na listine voľných hráčov sa ocitli obranca Alexander Guskov a útočník Anton Kurjanov, ktorí sa v Čeľabinsku stali nadbytočnými.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

VÝSLEDKY 15. KOLA:
HK Nitra – HC’05 Banská Bystrica 5:3
MHC Mountfield Martin – MsHK DOXXbet Žilina 4:1
HC Košice – Dukla Trenčín 2:1
HKM Zvolen – HK 36 Skalica 2:4
HK Poprad – ŠHK 37 Piešťany 6:4