Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.10.)

sobota, 26. október 2013 10:49 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (26.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Proti West Brom sa tím bude musieť pravdepodobne zaobísť bez Josého Enriqueho. Ten má zranené koleno.

ARSENAL: Na dnešný zápas proti Crystal Palace je pripravený aj záložník Mathieu Flamini, ktorý utrpel ľahší otras mozgu a vynechal zápas Ligy majstrov.

ARSENAL: Podľa anglických špekulácii by mohol 27-ročný belgický obranca Thomas Vermaelen v januári prestúpiť do Juventusu.

CHELSEA: V nedeľu čaká The Blues náročný zápas proti Manchestru City. Nastúpiť by v ňom mal aj Ashley Cole, ktorého už netrápia rebrá.

CHELSEA: Londýnsky klub je údajne pripravený uloviť strelca Diega Costu z Atlética Madrid. The Blues chcú vyčleniť na tento nákup 40 miliónov eur.

MANCHESTER CITY: Šláger kola sa odohrá bez účasti Vincenta Kompanyho. Svalové zranenie ešte belgického stopéra do hry nepustí.

ASTON VILLA: Vedenie nechce vyviesť z koncentrácie Fabiana Delpha dohadovaním novej zmluvy. Dáva si pritom poriadne načas, pretože anglickému stredopoliarovi kontrakt končí už po sezóne.

FULHAM: Tréner Martin Jol médiám potvrdil, že klub už jedná so Stevom Sidwellom o ďalšej zmluve. Ňou by sa 30-ročný záložník Chalupárom zaviazal do konca sezóny 2015/16.

FULHAM: V dnešnom zápase na pôde Southamptonu nenastúpi zranený obranca Brede Hangeland.

WEST BROMWICH: Manažér Steve Clarke je s nasadením 24-ročného Scotta Sinclaira opatrný. Pretrvávajúce problémy so stehenným svalom majú za následok absenciu v zápase proti Liverpoolu.