Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.10.)

nedeľa, 27. október 2013 10:31 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Víťazstvom nad Realom Madrid si Barça upevnila prvé miesto v tabuľke Primera Division. Strelec víťazného gólu Alexis Sánchez bol ale opatrný: „Je to ten typ zápasu, ktorý všetci extrémne prežívajú. Som šťastný, že máme tri body, ale pred nami je ešte dlhá cesta.“

BARCELONA: Andrés Iniesta v blízkej budúcnosti podpíše novú zmluvu. Po zápase s Realom prezradil novinárom, že je tu maximálne spokojný a v blízkej dobe to spečatí podpisom.

REAL MADRID: V tábore Bieleho baletu po prehre v derby panovala nespokojnosť. Sergio Ramos sa odvolával na penaltu, ktorú mali hostia kopať v 1.polčase. Na druhej strane si myslí, že fanúšikovia môžu byť na nich hrdí, pretože Barcelonu v závere dostali pod obrovský tlak.

ATLÉTICO MADRID: Turek Arda Turan má svalové problémy, kvôli ktorým nenastúpi na dnešný zápas proti Betisu. Ohrozený je aj jeho štvrtkový zápas proti Granade.

MÁLAGA: Viceprezident klubu Moayad Shatat oznámil, že 6.tím minulého ročníka je už bez dlhov. Médiá ale pravdivosť tohto vyjadrenia spochybňujú.

LEVANTE: Granotes včera porazili Espanyol 3:0 a pripísali si prvé domáce víťazstvo v sezóne. Súper z Barcelony tak nenadviazal na šokujúci triumf proti Atléticu Madrid.