Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.10.)

pondelok, 28. október 2013 10:38 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Tréner Carlo Ancelotti sa zastal svojho zverenca Garetha Balea. Ten bol mnohými za svoje výkony proti Barcelone kritizovaný a odohral len 61 minút. Údajne len dlhšie nehral, no zatiaľ ukazuje, že je schopný aj na pravom krídle.

REAL MADRID: Káder čoskoro opustí Francúz Karim Benzema. V zostave ho pravdepodobne nahradí Morata alebo Jesé. Odchádzajúci útočník môže zamieriť do niektorého z londýnskych tímov.

BARCELONA: Hviezda FC Barcelona, Andrés Iniesta, bude druhýkrát otcom. Na sociálnej sieti sa podelil s priaznivcami a so známymi, o tom, že jeho manželka je tehotná a k 2ročnej dcére Valérii tak pribudne súrodenec.

ATLÉTICO MADRID: Po prehre s Espanyolom potvrdili Los Colchoneros, že ešte z boja o titul zďaleka neodpadli. Po víťazstve nad Betisom 5:0 strácajú na vedúcu Barcelonu jeden bod a najbližšie cestujú do Granady.

ESPANYOL: Vedenie tímu dalo konkurentom v Primera División jasný odkaz, že nebude odkopávať loptu do autu pri zranení súperovho hráča.

ELCHE: Ghanský útočník Richmond Boakye sa v zápase proti Granade zrazil s brankárom súpera, stratil vedomie a bol prevezený do nemocnice. Tam ostal na pozorovaní.