Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.10.)

streda, 30. október 2013 09:22 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (30.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: V ťažkej konkurencii Monaka sa pokúsia The Reds priviesť rumunského reprezentačného obrancu Iasmina Latovleviciho.

MANCHESTER UNITED: 29-ročný záložník Darren Fletcher si po dlhotrvajúcich zdravotných problémoch zahral za rezervný tím Red Devils. Pri remíze s Fulhamom 2:2 bol na trávniku 67 minút.

MANCHESTER UNITED: Brazílčan Anderson možno svoj súčasný klub opustí. Vedenie je ochotné predať ho za 8 miliónov libier.

MANCHESTER CITY: Brankár Joe Hart prežíva v tíme náročné obdobie. Tréner Manuel Pellegrini s ním stráca trpezlivosť, dokonca sa píše o tom, že by zápas proti Norwichu mohol presedieť na striedačke.

MANCHESTER CITY: AS Monaco sa podľa anglických médií zaujíma o Vincenta Kompanyho.

ASTON VILLA: V sobotňajšom zápase proti West Hamu bude chýbať útočník Gabriel Agbonlahor.

ASTON VILLA: 23-ročný Angličan Marc Albrighton má už zbalené a odíde na hosťovanie. Reálnym kandidátom je Wigan.

CARDIFF: Čo sa waleskému klubu nepodarilo v lete, by sa mohlo podariť v zime. Vedenie sa opäť pokúsi priviesť stredopoliara Michaela Bradleyho, ktorý momentálne oblieka dres AS Rím.

CRYSTAL PALACE: Klub čoskoro oficiálne oznámi, že sa dohodol na ďalšej spolupráci s austrálskym záložníkom Milem Jedinakom.