Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.10.)

štvrtok, 31. október 2013 10:57 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison

REAL MADRID: Včerajší Ronaldov hattrick do siete Sevilly (7:3) zastavil jeho gólové hody v klube na čísle 157. V historickej tabuľke predstihol maďarskú legendu Ferenca Puskása a poskočil na piate miesto. Na prvom mieste je zatiaľ neohrozene legendárny Raúl s 228 gólmi. Ak Ronaldo v Reale zostane, tak aj tento rekord by mohol pokoriť.

REAL MADRID: Zaujímavá výmena by sa mohla uskutočniť medzi Realom Madrid a Liverpoolom. Madridčania by radi Karima Benzemu vymenili za Luisa Suáreza, pričom Real je ešte ochotný doplatiť 20 miliónov libier.

REAL MADRID: O záložníka Xabi Alonsa z Realu Madrid prejavila interes londýnska Chelsea. Alonso sa už dávnejšie nechal počuť, že v lete z Madridu odíde.

VALENCIA: Netopiere prišili na zatiaľ presne neurčenú dobu o defenzívneho záložníka Andrésa Guardada, ktorý si poranil stehenný sval.

CELTA VIGO: Obranca Jon Aurtenetxe utrpel zranenie nohy v zápase proti Barcelone. Prvé vyšetrenie vylúčilo zlomeninu.

BARCELONA: V tom istom zápase medzi Celtou Vigo a Barcelonou sa zranil aj obranca Barcelony Adriano Correia, ktorý si utrpel svalové zranenie. Doba liečenia zatiaľ nie je známa.