Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.10.)

štvrtok, 31. október 2013 11:01 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (31.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: David Beckham odmietol kritizovať Sira Alexa Fergusona za komentáre, ktoré o ňom bývalý tréner Manchestru United napísal vo svojej autobiografii. Ferguson okrem iného priznal, že v roku 2003 predal v tej dobe nesmierne obľúbeného anglického stredopoliara do Realu Madrid z dôvodu, že sa nevenoval naplno futbalu a svoju pozornosť zameriaval aj iným smerom.

MANCHESTER UNITED: Vedenie klubu sa rozhodlo, že v zimnom prestupovom období získa výrazné posily.

MANCHESTER CITY: Kapitán Citizens Vincent Kompany sa zotavuje pomalšie ako sa očakávalo a preto bude chýbať ešte ďalšie 3 zápasy.

LIVERPOOL: Zaujímavá výmena by sa mohla uskutočniť medzi Realom Madrid a Liverpoolom. Madridčania by radi Karima Benzemu vymenili za Luisa Suáreza, pričom Real je ešte ochotný doplatiť 20 miliónov libier.

CHELSEA: O záložníka Xabi Alonsa z Realu Madrid prejavila interes londýnska Chelsea. Alonso sa už dávnejšie nechal počuť, že v lete z Madridu odíde.

CHELSEA: Bulvárne plátky prišli s pomerne nečakanou informáciou. Podľa týchto médií by mohol Mario Balotelli čoskoro opustiť Miláno a zamieriť do FC Chelsea.

TOTTENHAM:Christian Eriksen z Tottenhamu sa pre britské médiá vyjadril, že Spurs majú reálnu šancu získať titul.

TOTTENHAM: Podľa informácii zo zákulisia má 30 miliónová posila londýnskeho klubu Argentínčan Erik Lamela problém s etablovaním sa v Anglicku.