Main Content

Hossa nedohral, rozsah zranenia nie je známy

štvrtok, 28. október 2010 09:30 | Autor: TASR

Hossa nedohral, rozsah zranenia nie je známy
Hossa nedohral, rozsah zranenia nie je známy | zdroj: SITA

Nepríjemnou správou pre fanúšikov tímu zámorskej hokejovej NHL Chicago Blackhawks je zranenie slovenského útočníka Mariána Hossu. Obávaný kanonier "jastrabov" nedohral stredajší domáci duel proti Los Angeles (3:1), keď do kabíny zamieril počas druhého dejstva po troch striedaniach a na ľad sa už nevrátil.

Rozsah Hossovej zdravotnej indispozície nie je známy, podľa zámorských médií ide o zranenie hornej časti tela. "Bližšie informácie zatiaľ nemám. Viem len toľko, že Hossa nemohol pokračovať v stretnutí v tretej tretine. Vo štvrtok pôjde na vyšetrenia, ktoré ukážu rozsah jeho zranenia," uviedol v prvej reakcii tréner Chicaga Joel Quenneville.

Po minulosezónnom zisku Stanleyho pohára vstúpil Marián Hossa famózne aj do súťažného ročníka 2010/2011, keď bodoval v úvodných siedmich dueloch a nazbieral spolu 11 kanadských bodov za 7 presných zásahov a štyri asistencie. Prišli však tri zápasy bez získaného bodu a v poslednom z nich zranenie. Vo farbách Chicaga už slovenský kanonier vynechal časť predchádzajúcej sezóny, nehral osem týždňov v úvode ročníka 2009/2010. Vtedy sa zotavoval po operácii ramena.
© WEBNOVINY