Main Content

VÝBER: 5 zápasov Ligy majstrov, ktoré musíte vidieť (4.kolo)

utorok, 5. november 2013 11:05 | Autor: Jakub Vaverka

Tento týždeň vstúpi skupinová fáza Ligy majstrov 2013/2014 do svojej druhej polovice. Po troch dueloch v jednotlivých skupinách sa už dá odhadnúť, kto potrebuje koľko bodov na to, aby postúpil do osemfinále Champions League. Ako tradične, prinášame vám výber piatich zápasov, ktoré si nemôžete nechať ujsť.

JUVENTUS TURÍN - REAL MADRID

JUVENTUS TURÍN - REAL MADRID

Čas:  20:45 (utorok)

Miesto: Juventus Stadium, Turín

Slováci v akcii: Nikto

Vo vzájomnom zápase týchto dvoch tímov, ktorý sa hral dva týždne dozadu zvíťazil Real Madrid na domácom ihrisku 2:1, no Turínčania boli Bielemu Baletu v niektorých úsekoch hry viac ako vyrovnaným súperom. O oba góly Madridčanov sa postaral Cristiano Ronaldo, ktorý sa momentálne teší vynikajúcej forme a medzi najnebezpečnejších hráčov španielskeho vicemajstra bude patriť aj dnes večer. Real je na čele svojej skupiny so ziskom deviatich bodov, na druhej strane Juventus súrne potrebuje bodovať, najlepšie naplno.

Kouč Zebier Antonio Conte tuší, že jeho tím čaká veľmi náročný zápas, no na domácom  Juventus Stadium, kde sa Stará Dáma teší perfektnej podpore fanúšikov sú čierno- bieli schopní poraziť akýkoľvek tím. Bude zaujímavé sledovať, či šancu v útoku Juve dostane opäť španielsky kanonier Fernando Llorente, ktorý v posledných týždňoch plnil stránky bulvárnych denníkov a vo veľkom sa písalo o tom, že Turín opustí. Veľmi dôležité môžu byť pre vývoj zápasu štandardné situácie, pretože Pirlo a Vidal na domácej, resp. Ronaldo a Bale na strane hostí, dokážu priame kopy chladnokrvne premieňať.


Foto: © TASR