Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.11.)

utorok, 5. november 2013 16:37 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.11.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo, no nekonečné prestupové špekulácie pokračujú ďalej. Prinášame vám výber toho najpodstatnejšieho, čo sa udialo za posledných 24 hodín.

Wenger zatiaľ nepredĺži

Tréner Arsenalu Arsene Wenger sa vyjadril, že s Arsenalom nepredĺži svoju zmluvu kým nebudú mať Kanonieri istí postup zo skupiny Ligy majstrov. Zajtra čaká Gunners dôležitý zápas na pôde Borussie Dortmund.

Cabaye do Ríma?

Vedenie talianskeho AS Rím, ktorý momentálne vládne Serii A sa zameralo na záložníka Yohanna Cabayeho z Newcastlu United, ktorého sa Vlci pokúsia získať v zimnom prestupovom období.

Real ponúkne za Suareza

Viaceré svetové médiá dnes píšu o tom, že v januárovom prestupovom okne sa Real Madrid odhodlá a pošle do Liverpoolu lukratívnu ponuku na útočníka Luisa Suareza.

Blanc možno predĺži

Tréner Parížu Saint – Germain Laurent Blanc, ktorému sa podarilo vytvoriť z PSG vyhrávajúci valec podľa dostupných správ predĺži svoju aktuálnu zmluvu v Parku Princov.

Polovicu Cuadrada? To nie!

Liverpool vraj ponúkal Fiorentine 30 miliónov za kúpu talentovaného záložníka Cuadrada. Vedenie Fialiek však sarkasticky poznamenalo, že na čo by Červeným bola polovica tohto hráča, čím Taliani naznačili, že Cuadradova cena je aspoň o polovicu vyššia.

Roberto na hosťovanie?

Talentovaný mladík FC Barcelona Sergi Roberto by údajne mohol zamieriť na hosťovanie do anglickej Premier League, kde sa o jeho služby zaujímajú Liverpool a Tottenham.

Defoe miluje WHU

Útočník Tottenhamu Jermain Defoe sa vyjadril, že stále miluje West Ham United a bolo chybou, že ho v roku 2003 opustil, keď Kladivári zostúpili z Premier League do druhej najvyššej súťaže.