Main Content

Ideálna zostava 4. kola Ligy majstrov podľa Sport7.sk (utorok)

streda, 6. november 2013 12:37 | Autor: Jakub Mihálik

Ideálna zostava 4. kola Ligy majstrov podľa Sport7.sk (utorok)
Ideálna zostava 4. kola Ligy majstrov podľa Sport7.sk (utorok) | zdroj: © TASR

Ďalšie zápasy prestížnej Ligy majstrov sú za nami a fanúšik musel byť s tým, čo mu ponúkli spokojný. Sledovali sme viacero výborných individuálnych výkonov, no ktorí hráči boli tí úplne najlepší? Pozrite si najlepšiu jedenástku utorňajších zápasov Ligy majstrov.

Brankár

Roberto (Olympiakos) – Bývalý brankár Benfiky Lisabon sa proti svojmu predchádzajúcemu klubu vskutku vytiahol. Skvelými zákrokmi udržal čisté konto a priblížil svoj tím k postupu.

Obrancovia

Anthony van den Borren (Anderlecht) – Anderlecht sa po domácom debakli chcel na pôde PSG revanšovať svojim fanúšikom a vcelku sa im to podarilo, keď obrovskému favoritovi ukradli bod. Van den Borren vyzeral na pravej strane obrany veľmi dobre, neustále podporoval útok a okrem toho zabránil aj gólu pri strele Lucasa v druhom polčase. Najmä on a de Zeeuw ako strelec gólu, zabezpečili Belgičanom cenný bodík.

Leonardo Bonucci (Juventus) – Defenzívna Juventusu dostala proti Realu zabrať najmä v druhom polčase a najpevnejšie vyzeral zadák Bonucci. Hral čisto, odoberal útočnému triu Madridu lopty a bol najlepším hráčom svojho tímu.

José Holebas (Olympiakos) – Útočne ladený obranca neustále podkuroval pravej strane lisabonskej formácie a boloá to práve jeho akcia, ktorá zabezpečila rohový kop, znamenajúci víťazný gól pre domáci tím.  


Stredopoliari

Bernard (Šachťar) – Po drvivej porážke na ihrisku Leverkusenu museli hráči Šachťaru zmeniť herný prejav, k čomu mal prispieť nováčik v drese ukrajinského majstra, Brazílčan Bernard. Šikovný krídelník v prvom polčase trhal obranu Farmaceutov, keď hral na netradičnej ľavej strane. Nepodarilo sa mu skórovať, no aj tak ukázal, že Šachťar boj o postup ešte nevzdáva.

Philipp Lahm (Bayern) – Hoci mužstvo domácej Plzne podalo priam heroický výkon, na čo i len bod to proti obhajcovi titulu LM z Mníchova to nestačilo. Philipp Lahm v strede poľa dominoval, keď z hĺbky poľa zachytával útoky domáceho mužstva a rozbiehal protiútoky Die Roten. Pri víťaznom góle Mandžukića posadil Chorvátovi loptu priamo na hlavu, a tak opanoval oba konce ihriska.

Samir Nasri (Manchester City) – Nasri patrí medzi najlepších stredopoliarov sveta, ak má zrovna deň. Včera ho po dlhšej odmlke naozaj mal a jeho dribling, technika  a prihrávky rozleptávali obranu Moskovčanov. Prihral na druhý aj štvrtý gól domáceho tímu a podal vynikajúci výkon.

Daniel Braaten (FC Kodaň) – Kodaň bola v domácom súboji papierovým outsiderom, no Galatasaray dokonale zaskočila, čím potvrdila, že na domácom ihrisku body ľahko nepúšťa. Mužom zápasu bol Daniel Braaten, ktorý nielen, že vsietil víťazný gól efektnou pätičkou, no bol hlavným rozdielom medzi oboma kádrami. Vďaka jeho gólu žije nádej Dánov na prvé tri miesta.


Útočníci

Sergio Aguero (Manchester City) – Najvýraznejšie sa z mužstiev, ktoré sa predstavili v utorkovom programe, presadili Citizens. Sergio Aguero je v ostatných týždňoch fenomenálny a aj včera predĺžil svoju gólovú šnúru, keď Akinfeeva prekonal dvakrát a na tretí gól prihral svojmu kolegovi. Je momentálne najlepším hráčom svojho tímu a to o niekoľko konských dĺžok.

Alvaro Negredo (Manchester City) – Hetrik v Lige majstrov nie je všedná záležitosť, a tak nemôže chýbať ani robustný Španiel Negredo, ktorý CSKA nasúkal 3 góly pri výhre 5:2. Negredo tak vsietil už 9 gólov pri 8 štartoch za City a spolu s Aguerom sa pravdepodobne ustálili ako útočný dvojzáprah, ktorý bude mať za úlohu dotiahnuť City, čo najďalej v rámci Európy.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) – Opäť raz rozhodol o tom, že Real neutrpel porážku.V prvom polčase to ešte nebolo ono, no v druhom otočil skóre, keď najprv gól sám dal a potom ho pripravil pre Balea. Neskutočná strelecká forma pre Ronalda, ktorý v závere roka útočí na Zlatú loptu.