Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.11.)

štvrtok, 7. november 2013 10:47 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID & ESPANYOL: V prípade často skloňovaného odchodu Ikera Casillasa by mohol madridský klub posilniť Kiko Casilla, ktorý doteraz obliekal dres barcelonských Periquitos.

REAL MADRID: Snaha Andrého Villasa-Boasa z Tottenhamu o získanie Fabia Coentrãa možno bude v zime pokračovať.

BARCELONA: Operácia kolena Jonathana dos Santosa dopadla úspešne a 23-ročný Mexičan má teraz na programe polročný oddych.

REAL SOCIEDAD: 21-ročný útočník Haris Seferović oslávil ligový gól do siete Osasuny vztýčeným prostredníkom smerom k vlastným fanúšikom. Za to sa dočkal v zápase Ligy majstrov proti Manchestru piskotu a vedenie necháva len na ňom, aby si priaznivcov klubu udobril.

VILLAREAL: Giovani dos Santos, ktorý sa zranil v zápase proti Elche, nie je na tom tak vážne, ako sa zdalo. Mexičan bude pauzovať dva týždne.

RAYO VALLECANO: Po tesnej prehre s Realom Madrid sa zapísal na maródku záložník Adrián González. Svalové zranenie bude znamenať trojtýždňovú absenciu.