Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.11.)

nedeľa, 10. november 2013 10:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: V lete bolo vedenie dohodnuté s Pepem Reinom, ale všetko padlo, keď Victor Valdés začal zvažovať zotrvanie v tíme. Aspoň to tvrdí Miguel Reina, otec neapolského gólmana.

BARCELONA: Dnešný zápas na pôde Betisu neodohrá stopér Gerard Piqué. Problémy s trieslami po zápase s AC Milánom stále pretrvávajú.

REAL MADRID: Reči o odchode Ikera Casillasa trochu umlčal Carlo Ancelotti. Podľa neho je brankár v tíme spokojný a ostane napriek tomu, že jednotkou ostane Diego Lopéz.

REAL MADRID: Carlo Ancelotti už vie, že s Marcelom nebude môcť počítať 2 týždne. Zranenie kolena sa bude týkať aj reprezentácie, pretože tento obranca vynechá oba novembrové priateľské zápasy.

ATLÉTICO MADRID: Útočník David Villa by si prial v španielskej reprezentácii na MS viac hráčov Los Colchoneros. Možnosťami pre Vicenteho del Bosqueho sú určite Diego Costa, Juanfran, Koke, Adrian Lopez, Mario Suárez či sám Villa.

BILBAO: Los Leones včera v ťažkom súboji proti Levante vydolovali tri body, ale predstavili sa výrazne oslabení. Zranenie hlásil obranca David Navarro aj útočník Babá.