Main Content

Futbal: Messiho vyradilo z hry tretie zranenie v sezóne

pondelok, 11. november 2013 08:05 | Autor: TASR

Sevilla 11. novembra (TASR) - Ofenzívny futbalista Lionel Messi z FC Barcelona utrpel v ligovom zápase na ihrisku Realu Betis Sevilla už v prvom polčase tretie zranenie nohy v sezóne. Katalánsky tím síce aj tak zvíťazil 4:1, ale argentínsky legionár bude mimo hru zatiaľ neurčitú dobu. Informovala agentúra AP.

Messi sa zranil v 18. minúte počas šprintu za loptou, o ktorú súperil s obrancom Betisu. Vedenie Barcelony teraz čaká na ďalšie vyšetrenia, ktoré určia aspoň približnú dobu liečby. Štvornásobný futbalista sveta okamžite pocítil, že má problémy a už v 21. minúte ho vystriedal Andres Iniesta.

"Uvidíme po pondelkových vyšetreniach. Nikdy to však nie je dobrá správa, keď váš hráč utrpel ďalšie zranenie, navyše ak ide o Lionela Messiho. Podľa môjho názoru ho už na neho pri návrate nesmieme tlačiť, pretože sa musí úplne doliečiť," povedal športový riaditeľ katalánskeho veľkoklubu Andoni Zubizarreta.

Messi v tejto sezóne už musel z vynútených dôvodov vynechať niekoľko zápasov. Najprv si počas augustového zápasu v Španielskom pohári zranil ľavý stehenný sval. V septembrovom súboji proti Almerii si zasa privodil rovnaké zranenie, ale na pravom stehennom svale.

pb go