Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.11.)

štvrtok, 14. november 2013 09:58 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (14.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Záložník  Michael Carrick je blízko predĺženiu kontraktu s Manchestrom United. Nová zmluva by mala znieť na dva roky.

CHELSEA: O ikonu „The Blues“ Johna Terryho sa zaujíma turecký Galatasaray Istanbul, ktorý je ochotný Angličanovi ponúknuť vyšší plat ako súčasných 150 tisíc libier týždenne.

CHELSEA: Na zaujímavé plytvanie peniazmi poukazujú anglické média. Bývalý tréner Chelsea Roberto di Matteo stále totiž dostáva týždenný plat 130 tisíc libier hoci už rok v Chelsea nie je. Ak si nenájde nový angažmán, tak plat bude poberať až do leta 2014.

ARSENAL: Český útočník Tomáš Rosický má v zmluve podmienku štartu v 25 súťažných zápasoch. Ak túto podmienku splní, klub mu automaticky ponúkne novú zmluvu.

FC FULHAM: FC Fulham angažoval do funkcie hlavného trénera Holanďana Reného Meulensteena. 49-ročný Meulensteenbude pomáhať svojmu krajanovi a manažérovi klubu Martinovi Jolovi

ASTON VILLA: Francúzsky krídelník Charles N'Zogbia bude mimo hru až do januára budúceho roka.

STOKE CITY: Útočník Youssef El Arabi reprezentujúci Francúzsko by mohol zo španielskej Granady prestúpiť do anglického Stoke City.

PREMIER LEAGUE: Tréner Anglicka Roy Hodgson sa vyjadril, že vďaka klimatickým podmienkam v Brazílii majú africké tímy na MS lepšie vyhliadky ako mužstvá z Európy.