Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.11.)

štvrtok, 14. november 2013 09:14 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison

FC BARCELONA: Brankár FC Barcelona Victor Valdés už dávnejšie avizoval, že v lete klub opustí. Podľa samotného Valdésa Barcelona nepotrebuje nakupovať nového gólmana a mala by  využiť služby Jordiho Masipa z B-tímu.

FC BARCELONA: 26- ročný Messi laboruje s trhlinou v zadnom stehennom svale na ľavej nohe a preto vynechá nasledujúcich šesť až osem týždňov. "Ako už iste mnohí z vás vedia, nasledujúcich pár týždňov budem naplno pracovať len na jedinej veci - vystrábení sa z najnovšieho zranenia. Je to obrovská škoda, že nemôžem pomôcť tímu“, ľutuje argentínska hviezda.

ATLÉTICO MADRID: O kanoniera Diega Costu sa zaujíma Borussia Dortmund. Brazílčan má v zmluve výkupnú klauzulu vo výške 24 miliónov eur.

ATLÉTICO MADRID: Útočník Adrián López Rodríguez nedostáva veľa príležitostí v základe madridského klubu. Je preto možné, že odíde do AS Rím, ktoré o neho prejavilo záujem.

SEVILLA: Francúzsky útočník Kevin Gameiro si doliečil svalové zranenie a je plne pripravený zasiahnuť do ďalšieho zápasu.

GRANADA: Útočník Youssef El Arabi reprezentujúci Francúzsko by mohol zo španielskej Granady prestúpiť do anglického Stoke City.