Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.11.)

sobota, 16. november 2013 09:09 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (16.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Po dlhom čase sa objavujú informácie ohľadom Wayne Rooneyho. Tentoraz to však nie sú fámy a špekulácie o prestupe a nespokojnosti hráča. Správa sa týka nového kontraktu na štyri roky a 52 miliónov libier.

MANCHESTER CITY: FC Barcelona ešte nevzdala boj o útočníka Sergia Agüera z Manchesteru City. O príchode svojho krajana do Španielska sa kladne vyjadril aj Lionel Messi.

ARSENAL: Gunners by podľa britských médií radi ulovili Edina Džeka z konkurenčného Manchestru City.

CHELSEA: Frank Lampard vyhlásil, že o svojej budúcnosti rozhodne počas letnej prestávky. Dovtedy sa chce plne sústrediť na výkony v dresoch „The Blues“ a Anglickej reprezentácie.

CHELSEA: Senegalský útočník Demba Ba je v Chelsea nespokojný a uvažuje o odchode do tureckého  Beşiktaşu, ktorý je ochotný hráča angažovať.

LIVERPOOL: Liverpoolčania sú pripravení v zime dotiahnuť prestup obrancu Dennisa Aoga z Hamburgu.

TOTTENHAM: Záložník Christian Eriksen  sa na reprezentačnom zraze dánskej reprezentácie zranil a mimo hru bude niekoľko týždňov.

PREMIER LEAGUE: Albion doma prehral v priateľskom stretnutí s Chile pomerne hladko 0:2, keď o oba góly sa postaral útočník Alexis Sánchez.