Main Content

VIDEO: Holtby nádherne vychytal Tatara, čaroval aj Budaj

sobota, 16. november 2013 11:10 | Autor: Dávid Lech

VIDEO: Holtby nádherne vychytal Tatara, čaroval aj Budaj
VIDEO: Holtby nádherne vychytal Tatara, čaroval aj Budaj | zdroj: © TASR

V nočných zápasoch opäť najviac hviezdili brankári, ktorí už niekoľko dní bojujú o pomyselnú trofej najlepšieho zákroku. Aj vďaka nočným parádnym zákrokom Bradena Holtbyho a Viktora Fastha bude výber desiatich najlepších zákrokov týždňa nabitý nádhernými zákrokmi. Vyznamenal sa však aj náš Peter Budaj.

V súboji medzi Detroitom Red Wings a Washingtonom Capitals sa jednou asistenciou prezentoval slovenský krídelník Tomáš Tatar, ktorý si na svoje konto mohol pripísať aj gól, no gól z hokejky mu doslova ukradol gólman hostí Braden Holtby, ktorý predviedol nádherný zákrok a aj vďaka jeho výbornému zákroku Washington Capitals zvíťazil 4:3 po samostatných nájazdoch. 

Krásnym zákrokom sa v noci predviedol aj navrátilec v zostave Anaheimu Ducks Viktor Fasth, ktorý to rozhodne nemá ľahké. Po zranení ho totiž nahradil Frederik Andersen, ktorý v siedmich zápasoch vychytal svojmu tímu šesť víťazstiev. Fasth sa však uzdravil a Andersen sa musel sťahovať späť do AHL. 31-ročný gólman sa po zranení vrátil v dobrej forme, čo potvrdil vynikajúcim zákrokom v deviatej minúte stretnutia, keď duchaprítomne zastavil puk kĺžuci sa do brány "káčerov" a zabránil tak gólu v hodine dvanástej. Carolina Hurricanes napokon zdolala Anaheim Ducks 3:2 po samostatných nájazdoch. 

Ďalšiu šancu v bráne Montrealu dostal v súboji s Columbusom náš Peter Budaj. Slovenský brankár kryl 23 z 25 striel hráčov súpera a tiež všetky samosttné nájazdy. Vybrali sme pre vás jeden pekný zákrok Budaja z presilovej hry Columubusu. Náš brankár predviedol, že má naozaj rýchle nohy.