Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.11.)

pondelok, 18. november 2013 10:20 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (18.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER  CITY: Citizens majú podľa britských médií zálusk na obrancu Sergio Ramosa z Realu Madrid.

MANCHESTER UNITED: United aj naďalej počítajú so službami útočníka Javiera Hernándeza a ponúknu mu preto navýšenie platu.

MANCHESTER UNITED:Wilfried Zaha oficiálne potvrdil, že v zime by rád opustil káder Manchestru a zamieril na hosťovanie.

CHELSEA: Londýnske média prišli so správou, že „The Blues“ sú pripravení predať Fernanda Torresa, ktorého miesto by mal zastúpiť Radamel Falcao z AS Monako.

ARSENAL: Brazílsky útočník Alexandre Rodrigues da Silva známy ako Pato by sa mohol v zime vrátiť do Európy, kde o jeho služby má zaújem Arsenal Londýn. Brazílčan v minulosti pôsobil v AC Miláno, no v súčasnosti hráva v brazílskom Corinthians.

ARSENAL:Aaron Ramsey ubezpečil fanúšikov Arsenalu že jeho svalové zranenie nie je vážne.

ARSENAL: Útočník Alex Oxlade-Chamberlain utrpel zranenie kolena prvom kole PL a jeho návrat teraz vyzerá byť reálny až v polovici decembra.

CRYSTAL PALACE: Londýnskemu klubu sa už 4 týždne nedarí nájsť nového trénera. Vedenie klubu ale oznámilo, že nového lodivoda predstaví v najbližších dňoch. Juhovýchodných Londýnčanov zatiaľ vedie Keith Millen