Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.11.)

utorok, 19. november 2013 10:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison

FC BARCELONA: Cesc Fábregas sa po zranení vrátil do tréningového procesu španielskeho klubu FC Barcelona. 26-ročný Fábregas si natiahol väzy v pravom kolene v zápase proti Betisu Sevilla.

FC BARCELONA a REAL MADRID: Podľa správ z Anglicka by mohol dánsky útočník Nicklas Bendtner opustiť Arsenal a zakotviť v Reale Madrid alebo v Barcelone.

REAL MADRID: „Biely balet“ neplánuje v zime angažovať náhradu za dlhodobo zraneného nemeckého defenzívneho stredopoliara Samiho Khediru. Pre klub je veľmi dôležitý a preto ho v Madride nechcú nahradiť, ale hľadajú iné riešenie.

VALENCIA: O útočníka „Netopierov“ Carlesa Gila je v Európe záujem. 21-ročný kmeňový hráč Valencie je na hosťovaní v Elche a jeho materský klub sa mladíka nechystá predať.

VILLARREAL: Stredopoliar Francisco Farinós sa zotavuje po aprílovej operácii achilovky a „Žltej ponorke“ bude čoskoro k dispozícii.

PRIMERA DIVISION: Reprezentačný výber Španielska si dnes v Afrike zmeria sily v priateľskom zápase s domácim výberom Juhoafrickej republiky.