Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.11.)

streda, 20. november 2013 11:08 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (20.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Skauti Arsenalu sa začali bližšie zaujímať o výkony Alena Haliloviča z Dinama Záhreb.

LIVERPOOL: Majiteľ liverpoolskeho klubu poslal svoje súkromné lietadlo pre Luisa Suáreza do Uruguaja, aby opora „The Reds“ stihla najbližší ligový zápas.

TOTTENHAM: Zranenie členka dánskeho reprezentanta Christiana Eriksena nie je až také vážne, ako sa pôvodne očakávalo. Vyšetrenie magnetickou rezonanciou nakoniec nepotvrdilo potrhané väzy v členku, ale len jeho výron.

NEWCASTLE: Straky z Newcastle sa zaradili do dlhého zoznamu záujemcov o Wilfrieda Zahu, ktorý by mal odísť z Manchestru United na hosťovanie.

EVERTON:  19-ročný  ofenzívny stredopoliar Gerard Deulofeu, ktorý je v tejto sezóne na hosťovaní v anglickom Evertone dúfa, že sa mu tento pobyt v budúcnosti pomôže k prebojovaní sa do základnej zostavy FC Barcelona.

FULHAM: O 32-ročného Dimitara Berbatova z londýnskeho Fulhamu sa prekvapivo zaujíma španielsky gigant FC Barcelona. Bulharský reprezentant by mal údajne dočasne nahradiť Lionela Messiho.

FULHAM: Skúsený nórsky obranca John Arne Riise uvažuje o návrate do vlasti, kde by rád hrával za miestny Lillestrøm.

PREMIER LEAGUE: Reprezentácia Anglicka utrpela druhú prehru za sebou. Angličania nestačili na domácom trávniku na strojových Nemcov a prehrali 0:1, keď jediný gól zápasu vsietil obranca Per Mertesacker.